LIVE WEDDEN

Vroeger kon je naar een tabakszaak gaan en daar op een heleboel sporten en wedstrijden een gokje wagen. Veel gokkers hebben daar wel eens een Toto select gespeeld of Toto 13 en nog veel meer andere manier waarmee je kan gokken op een wedstrijd. Daarbij waren de quoteringen netjes in een blaadje geschreven en kon je aankruisen op welke wedstrijd je zou willen gokken. De keuzes waren winst, verlies of gelijkspel. 

Tegenwoordig hoef je voor dit soort weddenschappen niet meer de deur uit om een kaartje in te vullen en het vervolgens in laten voeren in een computer. Nu kun je zelf live gokken op wedstrijden of sporten als je dat zou willen. Het werk bijna op dezelfde manier en het kan ook veel makkelijker. 

Live gokken kan op een voetbalwedstrijd en nog veel meer andere sporten. Op die manier kun je gewoon lekker thuis blijven en live wedden op een zaterdagavond bijvoorbeeld. Wat ook speciaal is aan het live wedden op sporten en live wedden op een mobiel, is dat er ook live gewed kan worden tijdens een wedstrijd. Dit is een uniek concept. Natuurlijk veranderen de quoteringen van een wedstrijd naarmate de wedstrijd is gevorderd, maar de spanning blijft!

Live wedden op voetbal

Stel je voor: je bent op een zaterdagavond lekker thuis en je bent een Nederlandse of een buitenlandse sportzender aan het kijken en je wilt er een weddenschap op sluiten. Helaas de tabakszaak om de hoek is dicht en de kans gaat aan je voorbij zul je denken. Nu is het mogelijk om live te wedden op voetbalLive gokken is heel simpel. Voor het wedden op een live voetbalwedstrijd kun je een aanmelding doen via een mobiel of een computer. Vervolgens kun je alle quoteringen en standen volgen en er ook live op wedden. Klik hier rechtsboven op het plaatje om jezelf direct aan te melden voor een live voetbal weddenschap.

BetCity
BetCity
0 + 100 Spins
Circus.nl
Circus.nl
€ 250 + 0 Spins
Jacks.nl
Jacks.nl
€ 100 + 0 Spins

LIVE WEDDEN OP DARTEN

Tegenwoordig is darten een bekend fenomeen in Nederland. We hebben natuurlijk onze bekende Raymond van Barneveld en Van Gerwen al vaak genoeg op de televisie gezien. Wat nu ook kan is dus wedden op live darten. Dat betekend dat je op een wedstrijd live kan wedden. Ook tijdens de wedstrijd is het alsnog mogelijk om op live darten te kunnen wedden. De weddenschap sluit ook pas wanneer de wedstrijd is afgelopen of totdat de quoteringen stoppen. Wil je meer informatie over live darten? Ga dan naar de live darten pagina en daar zul je meer informatie vinden over de spelregels en dergelijke.

Live wedden op mobiel

Er hoeft alleen een applicatie te worden gedownload en geïnstalleerd te worden op de telefoon en vervolgens een aanmelding te doen. Weet je niet hoe dit werkt? Allereerst is het verstandig om te weten dat het casino te vinden is met een smartphone in de Apple App store, Google Play store en nog een paar anderen. Wanneer je zoekt naar deze applicatie waarmee je kan live gokken en vervolgens geïnstalleerd, dan hoef je alleen nog een registratie te doen en je kan beginnen met het live wedden op jouw mobiel.